Sms lån

Svenskar har under dem senaste 30 åren ökat sin skuld börda från omkring 50% av sin inkomst till att den idag uppgår i vissa fall ända upp till 500% av inkomsten vilket självklart inte kan ses som rimligt utan tvärtom verkar likna Greklands skuld börda, detta kan knappast ses som positivt utan tvärtom som att det är dags att minska lån bördan hos det svenska folket.

Tyvärr ser det inte ut som det blir någon minskning utan tvärtom en rejäl höjning i och med sms lån som numera ökar svenskarnas skuldbörda något kopiöst då det väldigt ofta leder till att privatekonomin hos individen som tagit ett sms lån helt faller under vikten av alla dennes lån och krediter.

För det finns alltid en gräns som man till slut når när man inte kan låna mer pengar utan då det är dags att börja amortera, har man sina lån åter betalningar uppdelade över flera år så är det sällan som allt går åt skogen. Men tänk dig att du har tagit ett sms lån på omkring 5000 kr som ska återbetalas efter en månad, du inser alldeles för sent att du inte har 5000 kr att betala tillbaka lånet med utan du måste ta två sms lån a la 3000 kr för att täcka upp det sms lån du redan tagit.

Så här blir det ofta för ekonomi omedvetna konsumenter som inte har sett över sin privatekonomi utan som bara går på en känsla av att det kommer jag kunna betala tillbaka.

Det finns ett antal människor som kan ta ett sms lån då dem har tillräcklig koll på sin privatekonomi men tyvärr verkar många ha en väldigt dålig koll på sin egna ekonomi.